Film | JURASSIC WORLD 2 Fallen Kingdom | Hakkında Bilgi

2018 yapımı olan filmin yönetmenliğini Juan Antonio Bayona üstleniyor serinin önceki bölümü olan Jurassic World'un devamı niteliğinde çekilen final filminin fragmanı gerçekten çok etkileyiciydi. sinemaya geleceği günü heyecan ile bekliyoruz. Filmde önceki bölümünde parkı istila etmiş olan dinozorları tehdit eden Isla Nublar adasındaki yanardağı ve bu dinozorları bu bölgeden kurtarmaya çalışan dinozor eğiticisi ve baş rol oyuncusu Owen Grady ( Chris Pratt ) Ve bu parkın eski genel müdürü Claire Dearing ( Bryce Dallas Howard ) yer alıyor Fragmanda anlaşıldığı üzere taşıma esnasında bazı sorunlar çıkıyor ve bu onları buradan çıkartma hususunu biraz daha geciktiriyor. Olayın asıl heyecanlı tarafı'da bu ya zaten. Her neyse filmi heyecan ile bekliyoruz. aşağıdan fragmanını
izleyebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 8 Haziran 2018
Oyuncular: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, Ted Levine
                                            FRAGMAN


Share on Google Plus

Hakkında Jaemor

Merhaba Ben Ege. İzmirde yaşıyorum henüz öğrenciyim ve Bu siteyi açmaktaki amacım insanlara edindiğim bilgileri, tecrübeleri aktarmak bundan onlarında faydalanmasını sağlamaktı. onun dışında sıcak bir ortam hazırlamaya çalıştım gerek sitenin dizaynı olsun gerekse yazıların anlaşılırlığı inşallah faydalı bir şeyler sunuyorumdur sizlere ki sunuyorsam ne mutlu bana.
    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.
yaptığınız yorumları maalesef anında yayınlayamıyoruz. Öncesinde gözden geçirmemiz gerekiyor ama merak etmeyin hakaret içeren bir yorum yoksa eleştirel dahi olsa yorumunuz gösterilecektir.