Oyun | Satranç Oynama Platformları | En İyi TOP List

           Gelişen Teknoloji Ve Oyun Camiası 

Bildiğiniz üzere teknoloji geliştikçe artık her şey mümkün hale geliyor. normalde kurulumu ve toplaması zahmetli olan oyunları Artık rahatlıkla İnternet üzerinden oynanabilir hale geliyor. Bunlardan Dama, Okey, Poker, Tavla Ve Son olarak Satranç'da İnternet üzerinden oynanabiliyor bugün Size Satranç oyununu hangi sitelerde rahatlıkla oynaya bileceğinizden  bahsedeceğim Bu sitelerin özellikleri konusunda bilgiler vereceğim.



                        EN iyi Platformlar 

Listemiz En iyiden Kötüye doğru gidiyor. size önerim eğer satranca yeni başlayacaksanız Chess.com'dır çünkü bu konuda gerçekten çok başarılılar. Ancak zaten oynamayı biliyorsunuz ve kendinizi dahada geliştirmek istiyorsunuz o halde önerim Lichess'dir Aşağıdan siteleri ziyaret edebilir, ve Oyun keyfine başlayabilirsiniz.




1-) Lichess 

Arkadaşlarınız ile birlikte rahatlıkla oynayabileceğiniz, Dereceli maçlara katılabileceğiniz Mükemmel bir Satranç platformudur. Arkadaşlarınız ile sohbet edebilir. satranç hakkında bilgi edinebilir, yada kendinizi geliştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz bir grup kurup bu grup ile mücadelelere katılabilirsiniz. İstediğiniz arkadaşınızı mücadeleye davet edebilir, kozlarınızı paylaşabilirsiniz. Bu yönden listenin 1. sırasına layık gördüğüm muhteşem bir platformdur.  


2-) Chess.com

Çoğu satranç sitesinde olduğu gibi bu sitede'de arkadaşlarınız ile oyun oynayabilir grup kurabilir. Oyun oynayarak kazandığınız puanlar ile lig yükselebilirsiniz. basit bir arayüzü vardır. isterseniz bilgisayara karşı oynayarak kendinizi geliştirebilirsiniz . 


3-) Mynet

Ve son olarak Mynet satranç pekte abartılacak bir yanı yok. birçok oyun platformuna ev sahipliği yapan mynet satranca'da el atmış ancak bence bunu pek başaramamış sanki. bu yüzden listenin 3. sırasını sapına kadar hak ediyor. 


Share on Google Plus

Hakkında Jaemor

Merhaba Ben Ege. İzmirde yaşıyorum henüz öğrenciyim ve Bu siteyi açmaktaki amacım insanlara edindiğim bilgileri, tecrübeleri aktarmak bundan onlarında faydalanmasını sağlamaktı. onun dışında sıcak bir ortam hazırlamaya çalıştım gerek sitenin dizaynı olsun gerekse yazıların anlaşılırlığı inşallah faydalı bir şeyler sunuyorumdur sizlere ki sunuyorsam ne mutlu bana.
    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.
yaptığınız yorumları maalesef anında yayınlayamıyoruz. Öncesinde gözden geçirmemiz gerekiyor ama merak etmeyin hakaret içeren bir yorum yoksa eleştirel dahi olsa yorumunuz gösterilecektir.