Torrent'den Oyun İndirip Kurma / Ayrıntılı Anlatım

Not: Bütün aşamaları eksiksiz uygularsanız emin olun sorunsuz açılacaktır. Okumaya üşenmeyin elimden geldiğince kısa tutmaya çalıştım.                 

                           Torrent İndirmek

Öncelikle bütün bu işlemleri yapabilmek için Torrent uygulamasına ihtiyacınız var Bunun için UTorrent uygulamasını öneriyorum Aşağıdan bu uygulamayı indirebilirsiniz. bu uygulama olmadan malesef yüksek boyutlu oyunları kurmanız biraz zor olabilir. 


  Oyunu İndirmek

Öncelikle indirmek istediğiniz oyunun Torrent uzantılı dosyasını İnternet'den
Bulup indiriyorsunuz peki bunu nasıl mı yapıyoruz ? Hemen anlatayım tabii ki'de buraya ne için geldin sonuçta. Bunun için İnternet'te bir sürü Torrent sitesi var. Direkt olarak reklam yapmak istemiyorum garanti bulursunuz. 

İndirmek istediğiniz oyunun Adını yazınız aynen şöyle 
> (OyunAdı) Torrent İndir <  Bu kadar. daha sonra indirdiğiniz bu dosyaya tıklayın. Otomatik olarak UTorrent'in indirdiğiniz dosyaya göre ayarlı sekmesi açılacaktır. burada Tamam Seçeneğine tıklayıp kurulmasını bekleyin. 

            Torrent Oyunu Kurulum  Aşaması

Öncelikle oyununuz bir .İso dosyası olarak inecektir yani direkt olarak elle açamazsınız. Bunun için bir Disk oluşturulması gerekiyor İşte tam burada Daemon Tools uygulaması devreye giriyor. Maalesef bu uygulama olmadan oyununuzu kuramazsınız. çok zahmetli bir şey değil bu uygulamayı'da indirin. Zaten uygulamayı kurduktan sonra indirdiğiniz oyunun görüntüsü bu uygulama gibi görünecek. İndirdiğiniz oyunu açın ve Daemon tools'un disk oluşturmasına izin verin Otomatik olarak Setup ekranına atılacaksınız. Bu arada Daemon Tools'u aşağıdaki İndir seçeneğinden indirebilirsiniz. 

           Crack Kurulumu Nasıl Oluyor Peki ?

Şimdiye kadar söylediğim bütün aşamaları yaptıysanız, hele ki şu oyun torrentini  Daemon Tools ile açıp Setup dosyasını kurduysanız. Artık oyunu oynamaya çok yakınsınız demektir 3-4 dosya aktarımı sonunda oyunu oynayabileceksiniz. 
Öncelikle Bilgisayarım seçeneğine girin ve Oyunu kurduğunuz diske Sağ tıklayıp AÇ deyin böylece dosyanın içine girmiş olacaksınız. Bu sekmede içinde Setup dosyası dahil Crack dosyasıda mevcut bu Crack dosyasının içini açın ve 3 adet veya 4 adet Steam ile ilgili dosyalar göreceksiniz. Bu dosyaların hepsini kopyalayıp oyunun bulunduğu konuma sürükleyip atarsanız. Oyun sorunsuz Bir şekilde çalışacaktır. Umarım yardımcı olmuştur. İyi oyunlar diliyorum . :)
Share on Google Plus

Hakkında Jaemor

Merhaba Ben Ege. İzmirde yaşıyorum henüz öğrenciyim ve Bu siteyi açmaktaki amacım insanlara edindiğim bilgileri, tecrübeleri aktarmak bundan onlarında faydalanmasını sağlamaktı. onun dışında sıcak bir ortam hazırlamaya çalıştım gerek sitenin dizaynı olsun gerekse yazıların anlaşılırlığı inşallah faydalı bir şeyler sunuyorumdur sizlere ki sunuyorsam ne mutlu bana.
    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.
yaptığınız yorumları maalesef anında yayınlayamıyoruz. Öncesinde gözden geçirmemiz gerekiyor ama merak etmeyin hakaret içeren bir yorum yoksa eleştirel dahi olsa yorumunuz gösterilecektir.