Oyun | Meksika'da Yapılan Eğlenceli Boğa Oyunu.

Meksika'da Oynanan Eğlenceli Oyun


  • Meksika Oyunları
  • Eğlenceli Meksika Oyunu 
  • İlginç Meksika Oyunları

Bu gün Meksika halkının eğlence metotlarından birini inceleyeceğiz. Oldukça eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyuna benzeyen bu ismini bilmediğim oyun gerçekten çok etkileyici ve ister istemez içinde bulunmak istiyorsunuz. Oyunun mantığı alttaki PAİNT'den çizdiğim gibi bir alanda yerde birbirlerinin ayaklarından tutarak ilerlemeye çalışan ve iki gruba ayrılmış insanlar var. Ayrıca Bu insanların hareketlerinden rahatsız olan bir boğa var. Öncelikle insanların amacı, Arenanın bir noktasına koyulan işaretten başlayarak diğer işarete kadar birbiri ayaklarına tutunarak gidip başladıkları noktaya dönmeleri gerekiyor ve ilk dönen takım oyunu kazanıyor. Tabii bunu yaparlarken karşılarındaki en büyük engel sinirli bir boğa. Boğa insanlar hareket ettikçe dikkatini çekiyor ve sinirleniyor. İnsanlar yere yattığında ise onların tehdit olmaktan çıktığını düşünüp ilgilenmiyor. Boğa onlara sırtını döndüğü zaman harekete geçen ve onlara baktığında yere yatan insanlar böylece oyunu kazanmaya çalışıyor.

Oyunun Kuş Bakışı Hali Ve Amacı


Üstün paint çizim yeteneklerim sayesinde böyle bir eser çıkartabildim. Oyunun mantığını anlamışsınızdır zaten anlatmaya gerek yok. Neyse yapmayacağım o şakayı 


                                                         İlgili Video








Share on Google Plus

Hakkında Jaemor

Merhaba Ben Ege. İzmirde yaşıyorum henüz öğrenciyim ve Bu siteyi açmaktaki amacım insanlara edindiğim bilgileri, tecrübeleri aktarmak bundan onlarında faydalanmasını sağlamaktı. onun dışında sıcak bir ortam hazırlamaya çalıştım gerek sitenin dizaynı olsun gerekse yazıların anlaşılırlığı inşallah faydalı bir şeyler sunuyorumdur sizlere ki sunuyorsam ne mutlu bana.
    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.
yaptığınız yorumları maalesef anında yayınlayamıyoruz. Öncesinde gözden geçirmemiz gerekiyor ama merak etmeyin hakaret içeren bir yorum yoksa eleştirel dahi olsa yorumunuz gösterilecektir.