En İyi VPN | Başarılı VPN Eklentileri | Chrome Eklenti

İnternet erişimine çokça sınırlama getirildiği ülkemizde maalesef bu tür uygulamalara, eklentilere ihtiyaç duyuyoruz. VPN eklentileri bizim yasaklanan İnternet adreslerine girişimizi sağlıyor peki nasıl yapıyor ?. VPN eklentileri aslında bizim İnternet'e bağlı olduğumuz İP adresini ve konum göstergesini değiştirip aslında sizin farklı bir bölgeden, ülkeden bağlandığınız'ı İnternet'e kanıtlayan bir araçtır şimdi sizlere benimde kullandığım VPN eklentilerinden 5 tanesini derledim alt taraftan bu VPN'ler hakkında bilgi edinebilir ve isterseniz indirebilirsiniz.


1-) Unlimited Free VPN - Hola

317 Bin oylama ile VPN eklentileri arasında en fazla kullanıcıya sahip Unlimited - Hola eklentisi yer alıyor. Chrome eklenti listesinde 5 yıldıza sahip olan Hola VPN uygulamasının içerisinde istediğiniz siteye girebilmek için tek yapmanız gereken istediğiniz sitenin linkini belirtilen boşluğa girmek. Hola'nın içerisinde bir den fazla özellik var bunlardan biri reklam engelleyici.






==> İNDİR <==





2-) Hotspot Shield
60 Bin oylama ve 350 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Hotspot Shield en güvenli VPN eklentileri arasında yer alıyor. ve listenin birincisi diyebiliriz. yaptığınız tüm işlemler Hotspot Shield tarafından güvence altına alınıyor, gizleniyor. Eğer güvenliğe önem veren biriyseniz bu eklentiyi indirmenizi tavsiye ederim. onun dışında internet hızınız, bant genişliğinizi'de gösterebiliyor. Ayrıca kendiliğinden gelen gereksiz reklamları engelleme özelliği'de var. Eklenti içerisinde sadece 9 ülke yer alıyor ve 3'ü Premium ancak diğer 6
ülke işinizi rahatlıkla görecektir zaten.




==> İNDİR <== 


3-)Browsec 

20 Bin'in üzerinde indirmeye sahip olan ayrıca benim'de severek kullandığım bir VPN eklentisidir.
içerisinde 32 Premium ülke olmasına rağmen işinizi ücretsiz olan 4 ülkede görecektir Netherlands'a bağlanmanızı öneririm hızlı olduğunu söyleyemem ama ücretsizlerin arasından bence en hızlısı





==> İNDİR <==






4-)ZenMate
30 Bin kadar oylamaya sahip olan ZenMate benim kullandığım ilk VPN eklentilerinden biridir. Ancak girişler için üyelik gerekiyor bu özellik bana göre ZenMate'ye çok kullanıcı kaybettirdi gibi duruyor başta ben olmak üzere. Biz hemen oldu bitti isteriz ZenMate uğraştırma bizi. Bu yönünden kötü ancak ZenMate'de Hotspot Shield kadar olmasın Güvenli bir VPN eklentisidir..

                                             



==> İNDİR <==




5-)Touch VPN

50 Bin üzeri oy alan güzel, güvenli bir VPN eklentisidir içerisinde bir çok ülke yer alan Touch VPN'de istediğiniz ülkeyi seçip ip konumunuzu değiştirebilirsiniz.







==> İNDİR <==
























Share on Google Plus

Hakkında Jaemor

Merhaba Ben Ege. İzmirde yaşıyorum henüz öğrenciyim ve Bu siteyi açmaktaki amacım insanlara edindiğim bilgileri, tecrübeleri aktarmak bundan onlarında faydalanmasını sağlamaktı. onun dışında sıcak bir ortam hazırlamaya çalıştım gerek sitenin dizaynı olsun gerekse yazıların anlaşılırlığı inşallah faydalı bir şeyler sunuyorumdur sizlere ki sunuyorsam ne mutlu bana.
    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.
yaptığınız yorumları maalesef anında yayınlayamıyoruz. Öncesinde gözden geçirmemiz gerekiyor ama merak etmeyin hakaret içeren bir yorum yoksa eleştirel dahi olsa yorumunuz gösterilecektir.