Link.TL | Kolay Para Kazanma | Link Kısalt Para Kazan

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba biliyorsunuz ki artık İnternet üzerinden para kazanmak bir hayli kolay hale gelmeye başladı şirketler artık para almaktan ziyade vermeye'de başladı ki bunun sebebi böyle yaparak çok daha fazla kitleye hitap diyorlar. örneğin Youtube'de eğer Youtuberlere para verilmeseydi bazı işini sadece reklam maksatlı yapanlar harici kimse video atma zahmetine katlanmazdı. Artık çoğu şirket'de bu stratejiyi uyguluyor para ver içerik artsın
bu olayın bir başka yöntemi'de Link kısaltarak para kazanmak. Aslında nasıl çıktı bu olay ?
şöyle bildiğiniz üzere bazı linkler gerçekten çok uzun ve hiç de göze hitap etmiyor aynı zamanda yazdığınız makalenin içine edebiliyor. Bunun için link kısaltma siteleri ortaya çıktı ve bu sitelerde zamanla kullanıcılarına para karşılığında link kısalttırma uygulaması başlattı ve ışığı gören herkes bu ortama doluştu. Bu sayede ne oldu ? site fazla trafik sayesinde partnerlik aldı ve reklam almaya başladılar. Yani bundan hep link kısaltma siteleri hemde linki kısaltanlar kazandı şimdi bu yazıda'da bunu anlatacağım. Öncelikle Link.TL bu siteler arasında bir istisna daha bir çok site var bunun gibi. Biz Link.TL'yi ele alacağız
Peki nasıl Link.TL üzerinden link kısaltarak para kazanabilirim ?


Nasıl Hesap Açarım Ve Kazanmaya Başlarım ?

Şöyle efendim. Aslında bunu konu edinmek bile saçma ama en azından bilmeyenler vardır diye söyleyeyim dedim. Link.TL de para kazanmak çok kolay tek yapmanız gereken siteye girip üye olmak ve istediğiniz linki kısaltıp bu linke tıklamalar üzerinden para kazanmaya başlamak. Ben yinede aşama aşama anlatacağım. 


Üye Olma İşlemi | Para Kazanma

  • Aşağıda görüldüğü gibi sitenin sağ üst tarafındaki kayıt ol seçeneğine tıklıyoruz 


















  • Siteye kayıt olduk diyelim ki karşımıza şöyle bir ekran çıkacak. Ve bu ekran sizin kazancınızın ne kadar olduğunu, link paylaşımlarınıza ne kadar tıklandığını ve PayPal bölümü yer alıyor.




  • Kırmızı ok ile gösterilen bölmelere PayPal bilginizi girerek tıklanmalar'dan elde ettiğiniz gelirler otomatik olarak PayPal hesabınıza aktarılacaktır. 


İşte Link.TL üzerinden para kazanmak bu kadar kolay yanlış bilmiyorsam 1.000 tıklanmada 6,75 Dolar kazanıyorsunuz. ücretinizi alabilmeniz için alt limit ise 20 TL'dır yazımız umarım size yardımı dokunmuştur.


NOT= Tabi eğer yurt dışındaysanız geçerli tüm bu anlattıklarım çünkü PayPal artık elini eteğini Türkiye'den çekti ve artık Türkiye'de hizmet vermiyorlar.  


Share on Google Plus

Hakkında Jaemor

Merhaba Ben Ege. İzmirde yaşıyorum henüz öğrenciyim ve Bu siteyi açmaktaki amacım insanlara edindiğim bilgileri, tecrübeleri aktarmak bundan onlarında faydalanmasını sağlamaktı. onun dışında sıcak bir ortam hazırlamaya çalıştım gerek sitenin dizaynı olsun gerekse yazıların anlaşılırlığı inşallah faydalı bir şeyler sunuyorumdur sizlere ki sunuyorsam ne mutlu bana.
    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli.
yaptığınız yorumları maalesef anında yayınlayamıyoruz. Öncesinde gözden geçirmemiz gerekiyor ama merak etmeyin hakaret içeren bir yorum yoksa eleştirel dahi olsa yorumunuz gösterilecektir.